Ponudba na Lukčevi domačiji

Na Lukčevi domačiji v Kostelu gotovo ne boste brez ideje, kako prijetno zapolniti počitniški dan.
Poleg nastanitve (sobe, apartma, počitniška hiša) lahko na Lukčevi kmetiji uživate v imenitni kulinariki. Na voljo je piknik prostor in športne površine. Preizkusite se lahko v lokostrelstvu in doživite nepozaben rafting po Kolpi.

Ponujamo vam naslednje storitve:
  • kulinarika
  • piknik prostor
  • rafting
  • lokostrelstvo

Kulinarika na Lukčevi domačiji 

V prijetnem ambientu vam postrežemo z domačimi jedmi. Nudimo enolončnice, mesne jedi s prilogami, narezke, sladice in domači kruh.

V zeleni sobi naše Lukčeve domačije lahko postrežemo 25 gostom. Poleg ostale pijače nudimo domači jabolčni sok.

Piknik prostor 

Na Lukčevi domačiji imate odlične pogoje za organizacijo piknika. Piknik si lahko pripravite sami ali pa za hrano in pijačo poskrbimo mi.


CENIK: Najem piknik prostora

Manjše skupine:4,00 €/osebo oz. min. 60,00€/dan
Nad 35 oseb:130,00 €/dan

Odvoz smeti je v ceni.

 

Piknik meni

enolončnica »kostelski čušpajs«, sladica in kruh6,50 €/osebo
žar (čevapčiči, perutnina, svinjsko meso), žar priloga (gorčica, ajvar, čebula), paradižnikova solata in kruh9,50 €/osebo
enolončnica, žar, žar priloga, solata, kruh14,00 €/osebo
sladica1,50 €/osebo
aperitiv1,00 €/oseb

Rafting po Kolpi 

Organiziramo vam spust po reki Kolpi z rafti in mini rafti. Čas vožnje si lahko prilagodite glede na vaše fizične sposobnosti. Na raftingu vas bo spremljal in skrbel za vašo varnost izkušen vodnik z licenco. Raftanje na Kolpi je primerno tudi za otroke. Vsakega od vas bomo opremili z jopičem in čelado, če bo voda in ozračje hladno, pa tudi z neoprenskimi oblačili in obutvijo. Ko boste zaključili z raftingom, bomo šoferje odpeljali po avtomobile.

Druženje boste lahko nadaljevali na pikniku ali ob kateri od športnih aktivnosti na naši Lukčevi domačiji.


Cenik: rafting po reki Kolpi
Raft in miniraft18,00 €/osebo
Vodnik30,00 €

Zaščitna oprema, prevoz voznikov do avtomobilov in zavarovanje je v ceni.Lokostrelstvo 

Lokostrelstvo je dinamičen šport, ki je primeren za vse generacije. Združuje fizično moč in psihično stabilnost. Z njim se lahko ukvarjate rekreativno ali tekmovalno. Je oblika vadbe, ki človeka dobesedno zasvoji.
Že od nekdaj je zelo cenjena veščina, saj je bilo od natančnosti strelčevih zadetkov odvisnih mnogo stvari.

Animacija gostov
Stacionarnim gostom nudimo malo šolo lokostrelstva. Obljubljamo vam, da boste že po nekaj poskusih znali uporabljati lok in zadeti tarčo.

Treningi, priprave

V neposredni bližini domačije vam za treninge pripravimo kombinirano progo z 3D in arowhead tarčami. Pri nas boste lahko trenirali tako začetniki kot najboljši lokostrelci.

Tarče bomo postavili premišljeno, tako da bodo omogočile treninge različnih situacij, ki so pogoste v naravnem okolju. Imamo primeren prostor za izobraževanje in opremo za video analizo lokostrelca.


Cenik: lokostrelstvo
šola lokostrelstva z izposojo opreme15,00 €/uro/lok
lokostrelski tabor250,00 €/osebo
izposoja opreme15,00 €/tabor
izgubljena puščica zaradi malomarnosti5,00 €/kosŽelite, da poskrbimo za kulinarično razvajanja? Bi najeli piknik prostor? Bi se skupaj odpravili na rafting po Kolpi? Lokostrelstvo?

KONTAKTIRAJTE NAS!
Pošlji