Izleti in ostale aktivnosti na domačiji

Z obiskom Lukčeve domačije si boste popestrili vaš izlet. Na Lukčevi domačiji organiziramo krajše ali celodnevne izlete po Kostelu, kočevski, ribniški dolini in deželi Petra Klepca.
Pripravimo vam  zanimivo animacijo in degustacijo. Poskrbimo tudi za dobro hrano in pijačo.

Team building

Za vse, ki si želite zabavnega druženja, utrjevanja medsebojnih vezi in dodatnega motiviranja zaposlenih, smo pripravili zanimiv Team Building program.

Na domačiji imamo prostor, kjer lahko izvajate različna izobraževanja. Sprostitveni program zajema športne aktivnosti: rafting na reki Kolpi, odbojka na travi in lokostrelstvo.

Hrano in pijačo vam postrežemo na lepo urejenem piknik prostoru ali v zeleni sobi. Glede na vaše želje vam izdelamo ponudbo.

Pogostitev ob praznovanju 

Z družino, prijatelji, sodelavci in znanci obiščite Lukčevo domačijo, kjer vam bomo pripravili prijetno praznovanje in okusno pogostitev.

V Zeleni sobi imamo prostora za do 25 gostov. Postregli vam bomo z izborom pijač in jedi, za katere se bomo v naprej dogovorili.

Dan boste lahko izkoristili še za sprehod po okolici, krajši izlet do Kostelskega gradu ali do reke Kolpe.


Lokostrelski tabori 

Komu je tabor namenjen?

Tabore organiziramo za dekleta in fante med 9 in 16 letom, ki obiskujete lokostrelske krožke ali ste člani klubov. Povabljeni tudi vsi, ki želite spoznati lokostrelstvo ter v naravnem okolju preživeti del počitnic.

Termin tabora 2017:
  • od  24.6. do 31.6.

V razpisani termin sprejmemo do 15 udeležencev. Prijave sprejemamo do vključno 15. 06. oz. do zapolnitve prostih mest. 

Program lokostrelskega tabora

V času tabora vam bomo na sproščen in zanimiv način predstaviti lokostrelstvo in temeljno lokostrelsko tehniko. Ob ostalih športnih aktivnostih bomo vadili spretnosti in nabirali telesno kondicijo. Za vsakega udeleženca bomo naredili video analizo in izdelali lokostrelčev karton, ki ga bo kasneje lahko dopolnjeval.

Skozi igro se boste preizkusili v različnih lokostrelskih disciplinah in spoznali delovanje loka in puščice. Progo imamo urejeno za poljsko in tarčno lokostrelstvo.

Vsem bomo omogočili osvojiti FITA pero ali puščico. Na koncu boste prejeli priznanje in spominsko majico. Organizirali bomo tudi tekmovanje, na katerega bomo povabili mladino iz sosednjih klubov.

S seboj prinesite lastno lokostrelsko opremo. Če je nimate vam jo izposodimo za 15,00 €.
Prosimo, da nas ob prijavi na to opozorite.


Albin Likar - učitelj lokostrelstva 2
Albin Likar  -  učitelj lokostrelstva 2

"Navdušen sem nad lokostrelstvom, zato se nenehno izobražujem. Trenutno tekmujem z ukrivljenim lokom. Sem tudi lokostrelski sodnik in direktor streljanja.

Svoje znanje in izkušnje že nekaj let uspešno prenašam na člane Lokostrelskega kluba OREL in ga želim posredovati tudi vam.

Lokostrelstvo je čudovit šport, ki nudi veliko užitkov, stika z naravo in s samim seboj."


Cena in način plačila

Cena za udeleženca je 250,00 € in vsebuje strokovno vodstvo, poln penzion, prigrizke, posteljnino, končno čiščenje in športne aktivnosti v okolici domačije.
Izposoja lokostrelske opreme znaša 15,00 €. Izposojo najavite ob prijavi.

Doplačilo za rafting po Kolpi je 13,00 €. Udeleženci na taboru ne potrebujejo dodatnega denarja.

Za potrditev prijave nakažite na naš račun 100,00 €. Ostali znesek lahko plačate ob prihodu ali nakažete pred prihodom na tabor. Potrdila o nakazilu prinesite s seboj.

Želite ponudbo za vašo izletniško skupino? Vam pomagamo pri organizaciji "team buildinga"? Bi radi spoznali lokostrelstvo?

KONTAKTIRAJTE NAS!
Pošlji