Pester nabor doživetij za skupine

Več nas bo, bolj bo veselo

Soba pobega

Preizkusite se v vznemirljivi igri pobega "Skrivnost legende", v kateri lahko sodelujejo tudi otroci nad 8 let. Vaša naloga je poiskati pot do skrivnosti, ki jo je Peter Klepec skrbno skril, da se do nje ne bi dokopal sovražnik.

Več na skrivnost-legende.si
  • primerno nad 8 let

  • skupine od 2 do 5 oseb

  • trajanje 75 minut

  • cena za 2 do 3 osebe: 50,00 € cena za 4 do 5 oseb: 70,00 €

Rezervirajte termin
Lokalno vodenje

Grad Kostel je odprt za obiskovalce. Andreja in Bine sva licencirana vodiča po gradu Kostel in destinaciji Kočevsko. Ogled bunkerja Škrilj in voden ogled nekdaj zaprtega področja Kočevske Reke lahko uredite pri nas.

Na Lukčevi domačiji imamo krajše ali celodnevne vodene programe ogledov Kostela, kočevske, ribniške doline in dežele Petra Klepca. Pripravimo vam zanimivo animacijo Krošnjar Luka in degustacijo lokalnih dobrot. Poskrbimo tudi za dobro hrano in pijačo.

Rezervirajte termin
Grad Kostel
Image
Pogostitev ob praznovanju

Z družino, prijatelji, sodelavci in znanci obiščite Lukčevo domačijo, kjer vam bomo pripravili prijetno praznovanje in okusno pogostitev.

V Zeleni sobi imamo prostora za 25 gostov. Postregli vam bomo z izborom pijač in jedi, za katere se bomo v naprej dogovorili.

Dan boste lahko izkoristili še za sprehod po okolici, krajši izlet do Kostelskega gradu ali do reke Kolpe.

Rezervirajte termin
Team building

Za vse, ki si želite zabavnega druženja, utrjevanja medsebojnih vezi in dodatnega motiviranja zaposlenih, smo pripravili zanimive team building aktivnosti.

Ponudba zajema športne in družabne igre, ki jih nudi igrificirna turistična kmetija, rafting na reki Kolpi, odbojka na travi, lokostrelstvo in soba pobega "Skrivnost legende".

Na domačiji imamo prostor, kjer lahko izvajate različna izobraževanja.

Hrano in pijačo vam postrežemo na pokriti terasi ali v Zeleni sobi.

Rezervirajte termin
Image
Image
Rafting po Kolpi

Organiziramo spust po reki Kolpi z rafti in mini rafti za večje in manjše skupine. Čas vožnje si lahko prilagodite glede na vaše fizične sposobnosti. Na raftingu vas bo spremljal in skrbel za vašo varnost izkušen vodnik z licenco. Raftanje na Kolpi je primerno tudi za otroke. Vsakega od vas bomo opremili z jopičem in čelado, če bo voda in ozračje hladno, pa tudi z neoprenskimi oblačili in obutvijo. Ko boste zaključili z raftingom, bomo šoferje odpeljali po avtomobile.

Druženje boste lahko nadaljevali ob kateri od športnih aktivnosti na naši igrificirani turistični kmetiji.

  • primerno za vse starosti

  • izvede se za 2 osebi in več

  • trajanje 3 ure

  • cena na osebo: 25,00 € vodnik: 30,00 €

Rezervirajte termin

Rezervirajte svoj termin