Pester nabor doživetij za skupine

Več nas bo, bolj bo veselo

Image
Rafting po Kolpi

Organiziramo spust po reki Kolpi z rafti in mini rafti za večje in manjše skupine. Čas vožnje si lahko prilagodite glede na vaše fizične sposobnosti. Na raftingu vas bo spremljal in skrbel za vašo varnost izkušen vodnik z licenco. Raftanje na Kolpi je primerno tudi za otroke. Vsakega od vas bomo opremili z jopičem in čelado, če bo voda in ozračje hladno, pa tudi z neoprenskimi oblačili in obutvijo. Ko boste zaključili z raftingom, bomo šoferje odpeljali po avtomobile.

Druženje boste lahko nadaljevali na pikniku ali ob kateri od športnih aktivnosti na naši igrificirani turistični kmetiji.

  • primerno za vse starosti

  • izvede se za 2 osebi in več

  • trajanje 3 ure

  • cena na osebo: 18,00 € vodnik: 30,00 €

Rezervirajte termin
Lokalno vodenje

Grad Kostel je odprt za obiskovalce. Andreja in Bine sva licencirana vodiča po gradu Kostel in destinaciji Kočevsko. Ogled bunkerja Škrilj in voden ogled nekdaj zaprtega področja Kočevske Reke lahko uredite pri nas.

Na Lukčevi domačiji imamo krajše ali celodnevne vodene programe ogledov Kostela, kočevske, ribniške doline in dežele Petra Klepca. Pripravimo vam zanimivo animacijo Krošnjar Luka in degustacijo lokalnih dobrot. Poskrbimo tudi za dobro hrano in pijačo.

Rezervirajte termin
Image
Image
Pogostitev ob praznovanju

Z družino, prijatelji, sodelavci in znanci obiščite Lukčevo domačijo, kjer vam bomo pripravili prijetno praznovanje in okusno pogostitev.

V Zeleni sobi imamo prostora za 25 gostov. Postregli vam bomo z izborom pijač in jedi, za katere se bomo v naprej dogovorili.

Svoj dogodek lahko praznujete tudi na piknik prostoru. Dan boste lahko izkoristili še za sprehod po okolici, krajši izlet do Kostelskega gradu ali do reke Kolpe.

Rezervirajte termin
Team building

Za vse, ki si želite zabavnega druženja, utrjevanja medsebojnih vezi in dodatnega motiviranja zaposlenih, smo pripravili zanimive team building aktivnosti.

Ponudba zajema športne in družabne igre, ki jih nudi igrificirna turistična kmetija, rafting na reki Kolpi, odbojka na travi in lokostrelstvo.

Na domačiji imamo prostor, kjer lahko izvajate različna izobraževanja.

Hrano in pijačo vam postrežemo na lepo urejenem piknik prostoru ali v Zeleni sobi.

Rezervirajte termin
Image
Image
Piknik prostor

Nudimo vam opremljen piknik prostor za 60 oseb.
Piknik si lahko pripravite sami ali pa za hrano in pijačo poskrbimo mi.

Cenik najema piknik prostora
Do 35 oseb: 4,00 €/osebo oziroma najmanj 60,00 €/dan.
Nad 35 oseb: 130,00 €/dan.

Rezervirajte termin
Piknik meni cena na osebo
enolončnica “kostelski čušpajs”, sladica in kruh 6,50 €
žar, žar priloga, paradižnikova solata in kruh 9,50 €
enolončnica, žar, žar priloga, solata, kruh 14,00 €
sladica 1,50 €
aperitiv 1,00 €
Image

Rezervirajte svoj termin